Eten & drinken

Staminee 't Fameus Verleden


Op slechts 100 meter van De Kleppe kan je lekker gaan eten of genieten van een streekbiertje. Er is een binnentuin met terras, in de winter is er een haard, en in de zomer kan je buiten in de tuin zitten. Een aanrader voor wandelaars, fietsers en kinderen!

Praktisch
adres: Nestor Debeckstraat 14, Everbeek-Beneden – Brakel.
voor groepen vanaf 15 personen doen zij extra open (op afspraak)
meer info en reserveringen:

The Phlox


Op 100 meter van De Kleppe vind je een Franse brasserie met zuiderse invloeden, om te lunchen of te dineren. Geen overbodige extraatjes, alleen verse eerlijke ingrediënten aan gunstige prijzen. Chef Dieter biedt je graag seizoensgebonden suggesties aan en bereidt alles met de beste producten, van het eerste tot het laatste hapje, van brood tot versnapering bij de koffie. In de zomer is er een aangenaam zuiderterras.

Praktisch

De Keukenrevolutie


Op 300 meter van de Kleppe kan je je laten verwennen in het huiskamer restaurant van Sylvianne. Voor groepen tot 12 personen maakt zij voor jullie een aangepast, vers en seizoensgebonden menu klaar. Alle wensen zijn bespreekbaar: misschien willen jullie een Italiaanse getint etentje, of eerder exotisch, maar ook de lekkere Belgische keuken is mogelijk. Indien verplaatsen moeilijk is, dan kan Sylvianne voor jullie in De Kleppe zelf komen koken en jullie bedienen (een grotere groep is dan mogelijk). Keukenrevolutie is gespecialiseerd in een gezonde, verse en groentenrijke keuken en wij houden graag rekening met alle allergieën of dieetwensen.

Geef ons een seintje op 0498/18.88.55

Café Het Portret


Het portret is een fijn café in jaren ’40 – ’50 stijl met een mooi terras. Bernard heet jullie graag welkom en geeft gerust een woordje uitleg over te verkrijgen (streek)bieren en andere dranken.

Praktisch

  • adres: Nestor Debeckstraat 9, 9660 Everbeek
  • Open van woensdag tot en met zondag telkens van 10u tot 22u.

Café-taverne Sanseveria


Sanseveria ligt op 1,5 km van De Kleppe en is de ideale stopplaats tijdens een fikse wandeling doorheen de Vlaamse Ardennen.

Praktisch

  • adres: zarlardingeplein 16, Zarlardinge
  • Open maandag, vrijdag en zaterdag vanaf 16u, zondag vanaf 11u